O nama

Klinika Menssana

Specijalna bolnica Menssana 24 godine sa Vama!
Dr. Zoran Lekić, specijalista opšte, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije,subspecijalista transplantacije kose i laserske estetske hirurgije osniva 1993 godine medju prvima na ovim prostorima ordinaciju “MENS SANA”koja 2008 godine prerasta u specijalnu bolnicu.

Preko 30 godine hirurškog iskustva ( od 1985) i 27 godina bavljenja estetskom hirurgijom od (1989) daje Dr Lekiću i njegovom timu dovoljno sigurnosti i iskustva za uspešno obavljanje svih operacija iz oblasti opšte,plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Nalazimo se u prelepom ambijentu Košutnjaka, u ulici Kneza Višeslava 36, u prostoru od preko 400m2, okruženom šumom.

Zadovoljstvo nam je da kažemo da postojimo dugi niz godina, a ponosni smo što u našoj bolnici možemo pružiti mir,negu,znanje i savremene metode lečenja. Pratimo sve svetske trendove estetske hirurgije, odabiramo najbolje metode i primenjujemo.

U našoj bolnici se mogu uraditi sve potrebne pripreme za operativne zahvate, te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratorijom, ultrazvučnom dijagnostikom i internom medicinom što pacijentima obezbeđuje maksimalnu udobnost i diskreciju.

Ljubaznost, stručnost i savesnost našeg osoblja doprinose udobnosti boravka i prilagođeni su pojedinačnim zahtevima i različitim potrebama svakog pacijenta.
Stalna edukacija i korišćenje najkvalitetnijih preparata, rezultirao je velikim brojem zadovoljnih i vernih klijenata
Pozivamo Vas da nas sa punim poverenjem posetite I uverite se u profesionalan i stručan pristup savakom klijentu.

Vaša lepota biće naš zajednički uspeh!


Top
Show Buttons
Hide Buttons