Medicinski turizam

Medicinski Turizam

SB“Mens Sana“ posebnu pažnju posvećuje pacijentima iz inostranstva, kao i našim ljudima koji rade i žive u inostranstvu. Želimo da Vam boravak u našoj bolnici i u Beogradu bude prijatan i ostane u lepoj uspomeni, da nam se ponovo vratite ako su Vam potrebni novi zahvati i da nas kao zadovoljni pacijenti preporučite prijateljima i rodjacima.

Početak naše saradnje biće razmena e-mailova sa fotografijama, kako bi naš hirurg stekao sliku vaših problema i dao procenu potrebnih intervencija i obavestio Vas o ceni. Možete se i lično upoznati i pričati sa doktorima putem skypa.

Ako se odlučite za našu bolnicu, obezbedićemo vam doček , na aerodromu „Nikola Tesla“, prevoz do smeštaja koji smo vam namenili na bazi noćenja sa doručkom. Tokom boravka dobijate na korišćenje mobilni telefon sa beogradskim brojem kako bi bili u stalnom kontaktu sa doktorom i Bolnicom. Po završenoj intervenciji i kontroli ispratićemo Vas do aerodroma .

Želimo da Vam boravak u našoj SB“Mens Sani“ bude što prijatniji , kao i u našem Beogradu koji jedan od najlepših u Evropi.

Dolazak novog pacijenta po Vašoj preporuci biće naš najveći uspeh.

Najbolja reklama je zadovoljni pacijent!


Top
Show Buttons
Hide Buttons